kismama fotózás, kismama fotó, kismama, várandós fotó, pocakfotó, pocakfotózás, terhesfotó, terhes fotózás
Hennel Mariann

Hennel Mariann

Egy jó fotózás kincset ér – kismama fotózás

Fogadjátok szeretettel Terpó Edit – fedezdfelmagad.hu írását:

A kismama, vagy családi fotózásokról készült képek szép emlékek számunkra és remek ajándékok lehetnek a nagyszülőknek. Ennél azonban sokkal többet érnek.

A fotózás nem ott kezdődik, hogy megkapjuk a szép fotókat.

Miután megszületett a gondolat, elkezdünk képeket nézegetni, elképzeljük önmagunkat, amint szép ruhákban, ragyogó mosollyal pózolunk egy-egy képen. És már fejlesztjük is az önbizalmunkat. Mert már tudjuk, hogy a modellek sem hibátlanok és bizony egy jó fotós csodákra képes. Ezzel a mondattal nyugtathatjuk magunkat, ha kevés az önbizalmunk ahhoz, hogy elhiggyük, szépek vagyunk. 🙂

Jön a következő lépés. Kiválasztunk egy fotóst, helyszínt. Jöhet a szervezés. Az álmodozásból tervezés lesz. Megtervezni a ruhákat, kiegészítőket, sminket.

Rengeteg kismama, anya panaszkodik arról, hogy csak melegítőben jár, a férje hatalmas kabátját hordja, kócos a haja… A fotózás egy remek lehetőség arra, hogy felvegyük, megvegyük azokat a ruhákat, amelyekben hercegnőknek, újra nőknek érezzük magunkat.

Most egy kicsit hunyd le a szemed. Képzeld el, hogy ruhákat válogatsz, sminket, frizurát tervezel. Hogy érzed Magad?

Ugye, hogy sokkal jobb? 🙂

Most továbbmegyek. Képzeld el azt, hogy egy profi fotós adja az ötleteket. Hogyan állj, hová tedd a kezed, merre nézz…A kislánykori álmod valóra vált! Modell lettél!

És közben a fotós, a párod csak áradoznak a szépségedről. Biztatnak, bátran mosolyogj, hiszen csak úgy ragyogsz!

Ugyan fárasztó volt a napod, de hazatérsz és izgatottan várod, mikor lesznek már készen azok a képek.

És végre eljön a várva várt pillanat!

Nézegeted a képeket. Megosztod a barátaiddal, szeretteiddel. És együtt örültök annak, mennyire csodálatos és sugárzó kismama vagy.

Ezeknek a pillanatoknak az emlékét bármikor felidézheted, hiszen a képek megmaradnak. Akár a falra is kitehetsz egyet. Amikor elfelejted, milyen szép kismama, nő vagy, akkor csak oda kell pillantanod. Bár az alakod megváltozik majd, de a mosolyod, a tekinteted ugyanaz marad. 🙂

Bár ma már egyre több helyen igyekeznek megmutatni, hogy minden nő szép, de sajnos ezt még mindig kevesen hisszük el. Itt az ideje, hogy ezen változtassunk.

Ha lányod születik, akkor azért, hogy ő már sokkal kevesebbet gyötrődjön azon, hogy túl kövér, túl vékony, nem elég egyenes a fogsora… Ha fiad születik, akkor azért, mert a férfiak számára is fontos, hogy azt lássák, a szüleik elfogadják önmagukat. Ne felejtsd el, a gyermeked abból tanulja a legtöbbet, amit lát Tőled és nem abból, amit mondasz.

Ha szeretnél még tudatosabban odafigyelni arra, hogy mit adsz tovább a gyermekednek, akkor látogass el a fedezdfelmagad.hu oldalamra, vagy keress meg a Facebookon (facebook.com/fedezdfelmagad).

Szeretettel: Edit

Tetszett? Oszd meg!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Elsőként olvasnád az új bejegyzést? Iratkozz fel!

A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi szabályzatban leírtakat.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!