kismama fotózás, kismama fotó, kismama, várandós fotó, pocakfotó, pocakfotózás, terhesfotó, terhes fotózáskismama fotózás, kismama fotó, kismama, várandós fotó, pocakfotózás, pocakfotó
Hennel Mariann

Hennel Mariann

Kérjek sminket kismama fotózásra?

Örök kérdés kismama fotózás alkalmával.

Amikor kialakítottam a fotócsomagjaimat nekem is dilemma volt, hogy beletegyem a sminket vagy sem. Aztán úgy döntöttem, hogy mindenki döntse el maga.

Pedig a fenti kérdésre a rövid válaszom az, hogy igen, kérj.

Hogy miért?

Egyrészt legyen ez egy alkalom, amikor a legszebb oldaladat mutatod meg kismamaként.

A tapasztalatom az, hogy nagyon várjátok a kismama fotózást, készültök rá többfajta ruhával és lélekben is. Még párotokat is ráveszitek a közös fotózásra, pedig a férfiak nagy része nem tud mit kezdeni a kismama fotózással.

Persze lehet egy indok a smink ellen az, hogy a hétköznapokban nem fested magad. De amikor az esküvőd volt a smink is hozzátartozott a külsőd ünneplőbe öltöztetéséhez.

Akkor egy kismama fotózás miért ne lehetne egy ünnepi alkalom?

Ha nem fested magad, akkor is egy szép smink kiemeli a vonásaidat, a szemedet, a szádat. Lehet, hogy a tükörben erősnek hat, viszont a fotón pont jó lesz.

Épp ma beszélgettem az egyik sminkessel, akivel együtt dolgozom, hogy nemrég sminkelt valakit már anyukaként, akit korábban kismamaként is.

Anyukaként már sokkal erősebb sminket tett fel neki, mint kismamaként, amikor  is ösztönösen inkább a finomabb irányba ment el. Valahogy egy kismama fotózás hangulata sem az erős füstös szemű vamp sminket kívánja meg.  (Természetesen, ha ez az igény, annak sincs akadálya.)

Nem leszek népszerű a fodrászoknál, de ha választani kell aközött, hogy fotózásra inkább a smink legyen profi szakember által megcsinálva, mint a haj, akkor én a sminkre szavazok. (zárójelben annyit, hogy a kettő együtt lenne a legjobb, ha profi szakemberre van bízva)

Nagyon halkan jegyzem meg, hogy a fotós munkáját is könnyíted a sminkkel: egyszerűbb a retusálás folyamat ais.

Tehát igen, javaslom a professzionális sminket. Most csak a kismama fotózást említettem, de családi karácsonyi fotózásnál is előny, portréknál és glamour fotózásoknál pedig elengedhetetlen.

Ui. Ha hozzám jössz fotózásra, akkor nem kell sminkest keresned. 6.000 Ft / smink áron tudod igénybe venni  a fotócsomag árán felül.

Tetszett? Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

Elsőként olvasnád az új bejegyzést? Iratkozz fel!

A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi szabályzatban leírtakat.

Szólj hozzá!

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!