kismama fotózás, kismama fotó, pocakfotó, pocakfotózás, várandósság, terhesség
Hennel Mariann

Hennel Mariann

Kismama fotózás – gyakori kérdések

Sokan kerestek meg mindenféle kérdéssel a kismama fotózáshoz kapcsolódan.

Vannak olyan témák, amelyek gyakran visszatérnek, ezért összegyűjtöttem őket az alábbi bejegyzésbe a válaszokkal együtt.

Nem szeretnék külön, erre az egy alkalomra ruhát vásárolni. Honnan tudok kölcsönözni?

Egészen szép gyűjteményem van elegánsabb ruhákból, amelyek kimondottan fotózásra, limitált darabszámban –  1-2 db – készültek. Ezeket a ruhákat, ha hozzám jössz kismama fotózásra díjmentesen veheted igénybe.

Ezen a linken találod őket: https://photom.hu/galeria/valaszthato-ruhak-kismama-fotozasra/

Nem vagyok egy modellméret, 42-46, ebben a méretben is tudsz ruhát kölcsönözni számomra?

A ruhák 80%-a ellasztikus anyagból készült. Ha megírod, hogy melyik ruhát nézted ki, akkor meg tudom mondani, hogy ajánlom vagy sem. 

Azt olvastam, illetve te is azt írod, hogy a 32.-36. hét a legideálisabb időszak a kismama fotózásra. Egyeztethetünk időpontot úgy, hogy én még nem értem el a 32. hetet vagy már lassan túl vagyok a 36. héten?

Ez a 32-36. hét egy ajánlás. Minden kismamánál egyedi, hogyan nő a pocakja, mikor érzi még komfortosan magát egy ilyen fotózáshoz. Ha úgy érzed, hogy már a 26. hétben szeretnél jönni, vagy gyorsan elszaladt az idő és szülés előtt az utolsó pillanatban jut eszedbe, hogy szeretnél kismama képeket, nyugodtan keress meg, és megoldjuk az időpontot és a fotózást is!

Nézegettem Pinteresten képeket és szeretném átküldeni Neked, hogy milyen képek tetszenek. Lehet?

Küldd át nyugodtan, ránézek, hogy mi az elképzelés. Azt viszont ne várd, hogy le fogom másolni azokat a képeket. Abban viszont segítséget nyújthatnak, ha megmutatod őket, hogy nyitott vagy esetleg merészebb képekre pl. fehérneműben, vagy egy anyagot magad elé tartva. Ha a weboldalamon lévő galériából tetszik valamelyik fotó, amihez hasonlót szeretnél, azt is nyugodtan megoszthatod velem.

Soha nem voltam még ilyen fotózáson és szeretném tudni, hogy mire számítsak, hogyan zajlik?

A beállításokat és a pózokat én fogom megmutatni majd neked. Ha hozod magaddal párodat/férjedet, gyerkőcödet, akkor a közös fotózást velük fogjuk kezdeni. Utána az egyedüli fényképeidet fogjuk elkészíteni. Rengeteg ötletem van, amelyeknek inkább a rendelkezésre álló idő fog gátat szabni.

Nagyon eleven a gyerkőcöm és nem tudom, hogyan fogja bírni a fotózást. Emiatt hezitálok, pedig nagyon szeretném a fotózást.

A fotózást a gyerekekkel közös képekkel szoktam kezdeni. Ha valamilyen oknál fogva nem sikerül a gyerkőcöt közös képekre rávenni, akkor a fotózás végén újra megpróbáljuk. Minden alkalommal sikerülnek a közös képek.

Gyermekem maradhat a fotózáson addig, amíg engem fotóztok?

Attól függ, hány éves és hányan vannak.  6 éves kor alatt nem. Apukát szoktam megkérni, hogy vigye el sétálni/autózni addig a gyerkőcöt, ugyanis nem fogsz tudni maximálisan a fotózásra koncentrálni. 6 éves kor felett nyugodtan, egy gyermek esetén. Több gyermeknél ugyancsak az a kérésem, hogy addig apuka foglalja le őket stúdión kívül.

Nem tetszenek a berendezett stúdiók, klasszikus fehér/fekete/szürke háttérrel rendelkező stúdióban szeretném a fotózást, megoldható?

Igen, természetesen. Amikor jelentkezel nálam időpont egyeztetése céljából, erre mindig rá szoktam kérdezni.

Nem tetszenek a habos-babos, romantikus dolgok. Lazább, farmeres, vagányabb képeket szeretnék. Van erre lehetőség?

Természetesen igen. Egyeztetjük előre, hogy mi az elképzelés, és aszerint készülök én is az alkalomra.

Ha mégsem találtál választ kérdésedre a fentiekben, a Kapcsolati űrlapon küldd el nekem és megválaszolom privátban.

Tetszett? Oszd meg!

Elsőként olvasnád az új bejegyzést? Iratkozz fel!

Szólj hozzá!

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!