üzleti portré, business porté, portré, céges portré, női portré, üzleti fotó, business fotó, üzleti fotózás, céges fotózás
Hennel Mariann

Hennel Mariann

Miért van szükséged profi portré fotóra?

Nagyon sokszor megkapom azt vállalkozó társaimtól, hogy nekem milyen könnyű dolgom van, hiszen a weboldalamra és social média oldalaimra szükséges fényképeket bármikor el tudom készíteni. Nekik pedig egy vagyont kell(ene) kifizetni profi portré fotókra.

Ezért inkább nem teszik.

Pedig költeni jó minőségű, profi porté fotókra ugyanolyan befektetés a márkádba, minthogy seo, social media és márkapépítő tanácsadót is megfizeted azért, hogy a vállalkozásod profi módon jelenjen meg a nagyközönség felé. Egy jól elkészített fénykép a legjobb formádban mutathat meg leendő ügyfeleidnek.

És ugye tudjuk, hogy az első benyomás mennyire fontos? 

Egy mobiltelefonnal készített, rosszul megvilágított fénykép nem éppen fogja azt a hatást elérni jövendőbeli kuncsaftjaidnál, amit szeretnél.

Potréfotózásra szakosodott fényképész látja, hogy melyik szögből előnyös fényképezni, melyik póz áll jó, és hogyan kell a világítást beállítani, hogy a legjobbat hozza ki belőled.

Ha még mindig hezitálsz azon, hogy tényleg szükséged van profi fotókra? Összegyűjtöttem pár érvet, miért ne gondolkozz rajta túl sokat:

  • A szakértelmedet fogja erősíteni. Ha profinak tűnsz az olyan potenciális ügyfelek szemében, akik nem ismernek személyesen, nagy valószínüséggel fognak szóba állni veled az első alkalommal, amikor megkeresed őket.
  • Egy jó portréfotó tükrözi a személyiségedet. Mosolygós portré nyitottságot sugall. A komoly megbízhatóságot. 
  • Üzleti partnereid felismernek, ha találkoztok konferencián vagy üzleti eseményeken. Az ismerősség érzése segít abban, hogy könnyebben kezdeményezz.
  • Egy nemrég készült portré segít abban, hogyan nézhetsz ki mostanában. Ha évekkel ezelőtti fényképeid találhatóak interneten és nem ismernek fel a számodra fontos partnerek, ügyfelek személyes találkozó alkalmával, könnyen sugallhatnak hiteltelenséget. Nem éppen a legjobb ily módon meglepetést okozni.
  • Profi fénykép segít kiemelkedni a tömegből. Megjegyezhetőbbé tesz. 
  • Jó érzés, ha van egy olyan fényképed, ami tényleg a legelőnyösebb rólad.  Növeli az önbizalmad, inspirálhat arra, hogy még inkább látható legyél a közönséged számára.

Profi portréfotóra nemcsak a saját vállalkozásukat egyengető embereknek van szükségük, hanem mindenkinek. Egy szuper fénykép nemcsak a személyiségedet és a hozzáértésedet fogja tükrözni, hanem új lehetőségeket és új üzleteket hozhat számodra.

Tetszett? Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

Elsőként olvasnád az új bejegyzést? Iratkozz fel!

A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi szabályzatban leírtakat.

Szólj hozzá!

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!