hogyan öltözzünk fotózáshoz
Hennel Mariann

Hennel Mariann

Milyen ruhát viseljünk fotózáskor?

amit viselj fotózáskor

Amit igen

Minél szolidabbak a színek, annál inkább elkerülhető, hogy pl. egy rikító narancssárga legyen az, ami először feltűnik a képen.

Alkatunknak megfelelő méretű ruhába bújjunk, ami kiemeli testalkatunk előnyös oldalait.

A ruhánk, sminkünk és frizuránk legyen összhangban és harmóniában.

Kerüljük a túl sok szín és minta keverését. Ha családi fotózásunk lesz, akkor nehogy ugyanazokba a színekbe öltözzünk és az egyenpólót is lehetőség szerint kerüljük. Kivéve, ha valamilyen oknál fogva összetartozásunkat ezzel szeretnénk kifejezni. Elegendő bőven, ha a színek, a minták valamint a stílus harmonizál egymással.

Azt szeretnéd, hogy a fotóidon TE legyél. Ezért fogadd meg a fenti javaslatokat és öltözz úgy, hogy komfortosan érezd magad fotózás alatt!

 
amit ne viselj fotózáskor

Amit nem

Ne hagyjuk, hogy logók, különböző mozi és TV sorozatok pl. Trónok harca, Star Wars karakterek legyenek a rólunk készült fotóink főszereplői.

Igaz, hogy a fotózás egy különleges alkalom, de nem kell túlzásba esni és nagyestélyiben érkezni – kivéve glamour fotózás alkalmával, amikor pont az a cél, hogy nagyon csinos legyél. Viselj laza és kényelmes ruhát, ahogy egy szimpla vasárnapon öltöznél.

A frizurád ne egy egyszerű copf legyen, hacsaknem divatfotót szeretnél, és az öltözékedhez pont ez a hajviselet illik.

Azt gondolod, hogy nem egy nagy dolog kitalálni, miben legyél fotózáskor. Ezért nem is foglalkozol vele egyáltalán a fotózás napjának reggeléig. Amikor gyorsan kiderülhet, hogy nincs egy rongyod sem, amiben jól mutatnál a képeken.

 

Ne a fotózás legyen az az alkalom, amikor kipróbálsz egy új frizurát, sminket vagy olyan ruhát, ami eddigi stílusodtól merőben eltér.

Tetszett? Oszd meg!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Elsőként olvasnád az új bejegyzést? Iratkozz fel!

A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi szabályzatban leírtakat.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!