Gyermek és Családi fotózás

Budapesten és környékén

Biztosan akadt már a kezedbe olyan gyermekkori fotó, ami habár tényleg bájos, legszívesebben eldugnád párod elől, és a régi pelenkás–tortaevős–strandolós képek is inkább csak zavarba hoznak a baráti összejövetelekkor. Ez nem csoda, hiszen anyáink nemigen foglalkoztak a gyerekkor esztétikus megörökítésével.

Ami azonban régen ritkaságszámba ment, ma már egyáltalán nem számít luxuscikknek! Gyermekeid cserfes mosolyát, a testvéri kutya-macska barátságot vagy a kedvenc plüssfigurához való édes ragaszkodást szép környezetben fényképezem meg a könnyed hangulatú, de professzionális gyerekfotózás keretében, hogy húsz-harminc év múlva is legyen mit nézegetni a téli estéken.

A gyerekfotók kompozícióit tekintve a fényképekbe mind a szülő, mind a saját elképzeléseimet beleszövöm – természetesen a gyerekek saját személyiségét, ösztönösen felvett testhelyzeteit és mozgását mindvégig szem előtt tartva. Hiszem, hogy a játékba feledkezett vagy a szüleivel mókázó csemete arckifejezése a legszebb, ezért az a tapasztalat, hogy leggyakrabban a spontán képek könyvelhetik el a legnagyobb sikereket.

A gyerekfotózás egy remek családi program is egyben, és összességében egy nagyszerű lehetőség, hogy az elillanó gyermekkor csodás pillanatait képekben örökítsük meg. A Galériában megtekinthető fotóimról a huncutság, az öröm és a kiegyensúlyozottság sugárzik – árulkodva arról, hogy gyerekekkel az élet szép és színes.

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!