Kismama fotózás

Budapesten és környékén

A várandósság minden nő életében meghatározó, különleges korszak, mely során egy új, fontos szerepre készül fel: érett nő, anya válik belőle. A test és a lélek a várandósság kilenc hónapja alatt olyan mélyreható változásokon megy keresztül, melyek megörökítésére a kismama fotózás a legideálisabb eszköz.

Sokan ugyanis úgy látják, vonásaik még szebbé, nyugodtabbá válnak, egyesek kiegyensúlyozottságról, mások folytonos izgatottságról beszélnek. A kismama fotók elkészítésénél mindvégig a nő és a pocak szépsége áll középpontban, megörökítve az áldott állapot legintimebb pillanatait az utókor számára. Ezek a pillanatok sosem térnek vissza, így mindenképp érdemes őket fotóba önteni!

Még sosem készítettek rólad fotósorozatot? Úgy gondolod, nem vagy elég fotógén? Jól ismerem azokat a gondolatokat, melyek kismama fotózáskor a hölgyek fejében keringenek – emiatt fel is vagyok készülve a kezelésükre. Úgy gondolom, hogy pontosan egy ilyen különleges alkalom, a babavárás öröme fogja belőled is azt a ragyogást előhozni a képeken, melyről mindig is álmodtál.

A növekedő pocak, a domborodó test szépsége olyan „táj”, melynek megörökítését minden kismama megérdemli! Mi több, gondolj csak bele, micsoda örömet és meglepetést fog jelenteni majd a kis csöppségnek, ha a kismama fotózásnak köszönhetően ő is visszatekinthet arra az időszakra, amikor ő és anyukája még teljesen egybeolvadva, egy testben „laktak”! Csodálatos, nemde? Ha esetleg még mindig tartasz a kismama fotózástól, hívd el barátnődet vagy párodat is, hiszen a képeken akár többen is szerepelhettek!

Egy kis ráadás ajándék:  a linkre kattintva láthatod azokat a ruhákat, amelyekből bármelyiket, akár többet is választhatsz díjmentesen a fotózásra!

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!