PORTRÉ / PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS

Budapesten és környékén

Interneten keresed az igazit? Esetleg jól jönne egy új profilkép a közösségi oldalakra? Netán modellkarrierbe vágnál, és ehhez szükséged van néhány professzionális portfólió fotóra? A gondosan megválasztott fények, egy izgalmas helyszín, illetve az előnyös pózok belőled is előcsalogatják a szexi istennőt – stílusos divatfotóim varázsáról te is meggyőződhetsz, ha megtekinted Galériámat!

Lehet, hogy mostanában kevés az önbizalmad, vagy attól tartasz, párod a szürke hétköznapok közepette már nem kíván annyira, mint a kapcsolat elején… a glamour fotózás keretében biztosítalak arról, hogy a nálam töltött néhány óra csakis rólad és szépségedről fog szólni!

Örökítsd meg vonzerőd csúcsát, engedd, hogy barátod, férjed újra elcsábuljon – a portfólió fotózás kiváló alkalom nőiességed újrafelfedezésére. Ígérem, hogy a fotók láttán másképp tekintesz majd tükörképedre. Szakmai tapasztalatom és ízlésem rá a garancia, hogy Belőled is kihozom a vadóc amazont!

Állást keresel és jól jönne egy új fotó az önéletrajzodra? Szeretnéd lecserélni a Linkedin profilképedet? Új weboldala lesz vállalkozásodnak és ezért a portréképeiteket is szeretnéd frissíteni? 

Egy professzionálisan elkészített portrénál nincs meggyőzőbb az üzleti partnerek, ügyfelek és munkaadók számára.

SZILUETT PORTRÉ FOTÓZÁS

A hagyományos családi fotózás egyedi alternatívája a sziluett portré készítés, mely során a család egysége a sötétség-világosság kontrasztjában feloldódva, az árnyékok összjátékában jelenítődik meg a képeken.

Ha a családi fotóalbumodat rendhagyó és izgalmas fényképekkel frissítenéd fel, akkor a galériában található sziluett portrék által megbizonyosodhatsz róla, hogy ezek a képek valóban új színt visznek majd a megszokott kompozíciók mellé. Különleges alkalmakra, nagyszülőknek, barátoknak keresel kedves ajándékot, ami nem a szekrény alján végzi majd? Várlak szeretettel téged és családodat sziluett fotózásra, hogy együtt valami csodásat hozhassunk létre!

Munkám során végig azt tartom szem előtt, hogy az általam fotózott család már a fotózás alatt is maradandó élményben részesüljön. Hiszem, hogy kivétel nélkül mindenkinek sajátja a külső és belső szépség, és az én feladatom, hogy ezt a portréfotózás során „elkapjam”, kedvező fényben jelenítsem meg – természetesen a családot összetartó szeretet és gondoskodás megörökítése mellett. Ehhez szakmai felkészültségre és esztétikai érzékre egyaránt szükség van – és persze a kiapadhatatlan szenvedélyre, ami a portréfotózáshoz köt! Számomra megrendelőim elégedettsége a legfontosabb, és erre koncentrálok az első stúdióban töltött perctől kezdve egészen a retusálás befejezéséig. Várlak titeket szeretettel!

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!