újszülött fotózás

Budapesten és környékén

Igazán szerencsésnek érezhetem magam, hogy az újszülött fotózás során a világ legeszményibb dolgait fényképezhetem le: reménnyel teli, angyali szempárokat, ártatlan mosolyokat, az újszülöttek őszinte rácsodálkozását a világra…

Az ünnepet, mely egy új élet kezdetekor veszi kezdetét, úgy örökítem meg, hogy szemet és lelket egyaránt gyönyörködtető képek készüljenek: érzékenység, kíváncsiság és a babák sugárzó szépségének szeretete vezérel munkámban. A galériában található újszülött fotók viszont azt hiszem, többet mondanak minden szónál.

Újszülött fotózás alkalmával a bársonyos babatestet, az apró kezecskét és lábacskákat pihe-puha takarókba, könnyed ruhákba bújtatjuk, hogy a meghittséget és a kisdedi ártatlanságot a kelmékkel is érzékeltessük. A beteljesült várakozás atmoszférájában minden egyes újszülöttről készült fotó különleges hangulatúvá válik – hitvallásom, hogy a jó fotó nem csak a baba valóját foglalja magában, hanem az összes gyengéd érzelmet, mely rá irányul szüleitől, környezetéből.

Az újszülött fotózás megörökíti azt a rövid, egy szempillantás alatt elmúló állapotot, amely a baba villámgyors növekedését előzi meg – a gyermek életének e kezdeti szakasza különösen értékes a fényképezés szempontjából. Ilyenkor olyan életre szóló pillanatokat tudok megörökíteni, mint például amikor a baba mélyen szunnyad, vagy biztonságot keresve anyukája kezéért nyúl, vagy spontán mosollyal ajándékozza meg apukáját.

BEÁLLÍTOTT (KELLÉKES) ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁS

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!